Moderne byliv i Engbyen med attraktiv beliggenhed

Engbyen er et nyt, grønt boligkvarter med en unik beliggenhed i Risskov, tæt ved Aarhus.  

Her kan du leve et moderne liv i rolige rammer med fokus på bæredygtighed, aktive fællesskaber og en god infrastruktur, så du let kan komme omkring med både letbane, cykel, bus og bil. 
 
De nye lejligheder varierer i størrelse, så du kan nemt finde en bolig, der matcher dit behov. Boligerne er til familier, par, singler og seniorer, der lægger vægt på at bo i et grønt og roligt kvarter med gode indkøbsmuligheder, specialbutikker og institutioner i lokalområdet.  
 
Med en lejebolig i Engbyen får du moderne komfort i et trygt boligkvarter, hvorfra du nemt kan komme til centrum, tage en dukkert ved Den Permanente, nyde en picnic i Riis Skov og løbe en tur langs Bellevue strand. 

Et spirende boligkvarter med plads til naturen

Som beboer i Engbyen bemærker du hurtigt de mange grønne åndehuller. Et centralt element i boligkvarteret er nemlig fokus på bæredygtighed og vild natur med vilje.

I væksthuse og blomsterkasser titter brombær, nordisk eng, salvie og timian frem, og de to gårdrum i midten af karrébebyggelserne inviterer til hyggelige stunder på tæpper og ved borde og bænke. 

Den varierede bynatur bidrager desuden til øget biodiversitet for insekter. På den urbane sti ved letbanen vokser træer og buske langs kantzonerne, og derudover sørger beplantningen ved bygningerne for at holde soklen fri og ventileret. 

Et ambitiøst projekt med vokseværk

Risskov er et område i rivende udvikling, og i de kommende år vokser området yderligere med flere bebyggelser og plads til institutioner og mindre erhverv.  

Engbyen er Aarhus’ største lokalplan for et nyt boligkvarter, der består at to nyopførte og karakteristiske ejendomme; Enghaven og Lynghaven samt de tre eksisterende ejendomme; Valnøddehuset, Syrenhuset og Bellishuset.
 
På sigt vil en rekreativ sti og cykelforbindelse strække sig mellem bygningerne og forbinde Risskov og Egå Engsø, og med letbanen som nabo er der mange muligheder for nemt at komme omkring i det nye kvarter. 

De nyopførte bebyggelser i Engbyen er udviklet i samarbejde med MT Højgaard, KONstruct, AART Architects, Plusform og MOE Ingeniører.  

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte vores udlejningsafdeling, hvis du har spørgsmål til lejeboligerne:

Udlejning hos Heimstaden

Telefon: +45 33 75 10 10
Email: [email protected]

Mandag – torsdag: kl. 9:00-16:00
Fredag: kl. 9:00-15:30

Du kan også tilmelde dig interesselisten i formularen til højre, så kontakter vi dig, så snart der er nyt. Du kan til hver en tid framelde dig igen.

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere din bolig her. Du kan reservere din ønskebolig til fremvisninger.

Skriv dig på vores interesseliste

Enghaven, Lynghaven, Valnøddehuset, Syrenhuset og Bellishuset er en del af Heimstaden. Vi opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk